onsdag 4 januari 2012

Vimmerbys tränare lade pressen på KHK!

Ja den gode Spaak la pressen på KHK:


Med de målsättningar de har och med en spelarbudget som väl är ungefär lika stor som hela vår förenings omsättning, så är det klart att Karlskrona har press på sig. Karlskrona är säkert ett jättebra lag men de ska inte tro att de bara kan trycka på en knapp och vinna. Vi ska göra allt i varje byte och på varje kvadratcentimeter av isen för att lägga dem på rygg."

hahaha ja vad ska man säga om detta...Jag väljer att inte kommentera. Resultatet 7-3 till Karlskrona HK talar sitt tydliga språk! Kan iallafall konstatera att "julklappen" verkade fungera denna kväll :) och förhoppningsvis fortsätter den att fungera mot Skövde på Fredag.


/ HockeyLorden




2 kommentarer:

  1. "hahaha ja vad ska man säga om detta..." är en kommentar enligt mig, sen verkar det inte som du sett matchen, då resultatet inte speglade matchbilden, visst, karlskrona var bättre o satte sina chanser, men inte så mycket bättre som resultatet visar.

    SvaraRadera
  2. Men ska inte tro att man trycker på en knapp och tro att man ska vinna. KhK tryckte på knappen och vann helt rättvist! inget konstigt med det...

    SvaraRadera