måndag 30 januari 2012

Bekett skickas till Mumindalen!

Kallinge kickar alltså sin supporter spelare Jason Bekett, på grund av attitydsproblem. Det är väl härligt att en klubb vågar stå för sin handlingar. Upp med korten på bordet direkt, inget jävla snick snack, som andra klubbar  har gjort här i Blekingenär de inte varit nöjda med folk i och runt laget.

Ni kommer väl ihåg Mörrums historia om att tränaren mitt under säsong, helt plötslig kom på att han var tvungen att avsluta sina studier...host host host....Bullshit!

...eller Olofströms historia om att deras tränare mitt mellan två matcher kom på att han saknade mammsen.... kom igen.....avdelning Bulllllllshiiit!

Mycket bättre som Kallinge gör nu och lägga korten på bordet, det tar bort alla spekulationer. Kallinge kanske också drar en rövare, vem vet, men till skillnad från sina kollegor så låter iallafall detta trovärdigt. 


Summa summarum: Kallinge förlorar en av allettans bästa backar och givetvis sin stöttespelare i defensiven. Andra klubbar kan bocka och buga! Mycket tråkigt för serien, är övertygad om att WA täpper till hålet efter Bekett....


1 kommentar:

  1. haha detta tacka vi för självklart täpper wa hålet efter han wa är ju ettans bästa klack:)

    SvaraRadera