onsdag 25 januari 2012

Kvällens omgång!

Karlskrona- Vimmerby 4-0

Karlskrona vinner programenligt med 4-0. Karlskrona spelar idag ett bra och kreativt spel i offensiv zon samtidigt som backarna spelar enkelt. Timo gör ett par idioträddningar som höjer denna tillställning en aning, som för övrigt är ett sömnpiller stora delar av matchen.

Jag ställer mig lite frågande: Börjar folk i Karlskrona bli trötta på hockey, VAR ÄR STÄMMNINGEN!?! Näst intill begravningstämning. Ingen lever sig in, klacken är död, sittplats likaså....Ett flertal gånger under matchen hör man spelarna kommunicera med varandra. FÖR HELVETE, ska det vara möjligt, det är hockey vi är på, INTE TENNIS!

Vita Hästen- Kallinge 4-1

Kallinge inkasserar sin andra raka förlust. När hände det senast? Har det hänt någon gång i ettan? tror inte det va. Hästen är bra och Kallinge också som givetvis kommer klara play off.

Mariestad- Skövde 2-4

Slaget om Skaraborg del 2 går helt otippat till Skövde! Derby är alltid derby och då kan allt hända men AJ AJ AJ AJ Mariestad, det var nog tyvärr en måstematch, Tror ni kommer få det tufft nu! Skövde visar att mani all turbulens ärett mycket bra lag och Karlskrona kommer få det tufft i Billingehov på Fredag.

Olofström- Kristianstad 3-1

Olofström tar sig samman och vinner mot Kristianstad. Kristianstad är i brygga och det börjar hamna rejält på efterkälken. Det måste hända något snarast hos Tisells grabbar. Har knappt råd att tappa fler poäng nu. Riktigt starkt av Olofström som har haft svårt att vinna på hemmaplan.



/ HockeyLorden

5 kommentarer:

  1. "Slaget om Skaraborg del 2 går helt otippat till Mariestad!" ???

    SvaraRadera
  2. Skövde saknade ett antal spelare bl.a Bremer,Hultman,Jensen,J.Larsson,Palmberg och Lundqvist från "ordinarie" trupp.
    6 riktigt bra spelare som alltså saknades men det märktes inte alls.
    Skövde förfogade alltså över en riktigt bred och bra trupp från start av serien.
    Undrar varför dom har ekonomiska problem;)

    Bois då....ja dom är där dom ska vara nu,under strecket.

    SvaraRadera
  3. BOIS gör ett stort misstag när dom tar in Palmberg i truppen.
    Tillför inte mer än någon av våra egna juniorer men blir en otroligt onödig kostnad för klubben.Särskilt när säsongen ändå tar slut efter allettan.

    SvaraRadera
  4. ja...för det första tar man in Palmberg från Skövde...vad ger det för signal....och sen varför tar man in en helt ny spelare när det funkar så bra....fattar inte det....då skall alla roller omfördelas igen och igen och igen.....förstår inte tänket!

    SvaraRadera