fredag 6 januari 2012

Efter omgång 2 Allettan Södra

Karlskrona- Skövde Resultat: 4-2

HockeyLorden var och kollade på denna match idag. Efter ha sett KHK i ett antal matcher denna säsong måste jag säga att jag är imponerad över spelet ikväll jämfört hur det har sett ut under säsongen. Pöllänen, vad fan har hänt med honom. Fy fan vilken kämpe! Han har verkligen tagit på sig blåstället och krigar som aldrig förr. Kul att se! Karlskrona är idag ett par snäpp för stora för Skövde, som inte kommer in i matchen förrän i tredje perioden. Då har KHK slagit av på takten, anfaller inget och jobbar enbart med att stänga matchen. Skövde kommer få det svårt i allettan. De åker till Kristianstad på Söndag, även där kommer de få åka hem utan poäng.

Olofström-Kallinge Resultat: 4-5 efter straffar

2 poäng hem till Kallinge. Det är bra borta mot Olofström. Skall villigt erkänna att jag trodde Olofström skulle ta hem denna match komfortabelt..men ack så fel jag hade. Kallinge streta imot och får 2 poäng med sig hem till Kallinge. Vart skall detta Kallinge sluta? Allsvenskan?  Vad skulle hända då? Kallinge in i arenan och KHK till kockum?;)

Vita Hästen- Vimmerby Resultat: 6-5

Hästen hade 5-1 men släpper Vimmerby upp till 6-5. Vet inte vart jag har Hästen riktigt. Var inte imponerad senast mot Kallinge och de verkar inte gjort någon jättebra match ikväll heller.

Mariestad- Kristianstad Resultat: 4-0

Kristianstad nollade två matcher på raken. Det tillhör ovanligheterna. Vad har hänt med Kristianstad????? Inte en poäng och minus 7 i målskillnad och 4 poäng från topp 4..MASKINEN KRISTIANSTAD har fått grus i maskineriet. Det är i och för sig många matcher kvar men nu måste Kristianstad vinna mot Skövde hemma, annars är nog loppet kört för di Gröne. Mariestad ångar på och gör det riktigt bra. 2 raka nu och 4-0 mot Kristianstad är övertygande. Mariestad seglar upp i toppen och är absolut att räkna med även i fortsättningen. De verkar har något riktigt bra på gång.


/ HockeyLorden

3 kommentarer:

  1. Lorden räknar aldrig bort KRIF, det finns vilja och moral i detta lag. De ger sig aldrig och de har också WA i ryggen Alltid Oavsett. Tyvärr fanns det en svart-vit man på planen som tog en poäng från oss Krifare.

    SvaraRadera
  2. Ha ha domaren tog en poäng? BoIS var bättre och ni hade ingen chans, oavsett domaren!

    SvaraRadera
  3. Ronnie han menar inte KIK, han menar Kallinge ;-)

    Nicke H

    SvaraRadera