onsdag 21 december 2011

Daniel Brasar, DÅ: Gud! Nu: Judas!

Daniel Brasar värvades för några säsonger sedan av Karlskrona HK ifrån Örebro Vipers. Han kom som en av "hjältarna" som skulle ta Karlskrona upp i divison 1. Brasar var mer eller mindre lite av en Gud i Telenor Arena efter de få matcher han spelade första säsongen. Nästa säsong är Brasar sådär äckligt bra som bara Brasar kan vara,  en hockeyartist av rang och en riktig fröjd att beskåda. Karlskrona fullbordar denna säsong sitt mål och Brasar är givetvis en stor orsak till varför Karlskrona HK avancerar till division 1.

Vad händer sen?
Karlskrona dumpar Brasar, för att han inte hinner träna alla pass, heter det. Vad jag förstår så ville Brasar fortsätta representera Karlskrona HK Brasar går till Kallinge som då spelar i div 2, är en bidragande orsak till varför de avancerar till divison 1. De går som sagt upp i ettan, men i Kallinge verkar det inte vara några problem med att missa en träning eller två och uppenbarligen håller Brasar hyffsad nivå fortfarande. vad jag vet iallafall!:)

Tycker det är förbannat tråkigt att man hör Karlskrona supportrar som skriker Judas o svikare etc till Brasar på matcherna, det är inte han som svikit Karlskrona, det är tvärtom!

/HockeyLorden

24 kommentarer:

  1. Notera gärna att flertalet supportrar i Telenor Arena ville ha Brasar kvar och han är en mycket respekterad spelare som hjälpt oss framåt. ALLA ifrågasatte varför Kempe inte ville ha honom kvar.
    Att det sedan finns ett par rötägg som inte har vett i skallen kan man inte lasta 3000 personer i Telenor Arena för.
    Han är och förblir en hjälte för den stora massan i KHK.

    SvaraRadera
  2. det är ja villig att skriva under på ...

    / HockeyLorden

    SvaraRadera
  3. Precis är det som ni skriver, dock så är det han visar mot publiken i mötena inte förenligt med respekt. Han känns extremt bitter milt sagt och verkar inte alls förstå att han faktiskt är/var omtyckt i k-na. Att ledningen tycker en sak säger inte att alla tycker likadant.

    SvaraRadera
  4. Att kräva respekt, när man själv inte ger det, hur går det ihop?

    SvaraRadera
  5. Jag trodde respekt var ömsesidigt, att det även gällde publiken hur tror du att det känns att bli utbuad hånad mmn i en arena där man en gång var väldigt omtyckt och trivdes. Så kom inte och tala om respekt. Att Brasar skulle vara bitter tror jag inte ett dugg på han verkar ha gott vidare i sin nya omgivning vilket andra tydligen inte gör !!??

    SvaraRadera
  6. men det är inte så konstigt om han blir bitter, tänk dig själv när hans gamla supportrar skriker att han är svikare och så vidare. nu säger jag inte att alla skriker, långt ifrån. Jag tycker inte det är så konstigt att han svarar upp på de kängor som delas ut....

    SvaraRadera
  7. Brasar ville inget annat än spela kvar i KHK. När han fick beskedet och var tvungen att göra sitt val så kom tårarna och han grät i bilen tillbnaka till sin lägenhet enligt honom själv. Han har en sådan stor vinnarskalle och hade så innerligt svårt att släppa detta att klubben han älskade att spela inte ville ha kvar honom om han inte ställde upp på de krav som ställdes på honom. Som ALLA vet vid det här laget vet så gällde det inte bara några enstaka träningar. Under hans sista år i KHK så ställde KHK upp på honom enormt mycket. Man hämtade honom i Växjö i samband med matcher. Han slapp träningar och han tilläts att komma försent till matcher. Klart att han är bitter och långsynt när han blev ratad då KHK ställde hårdare krav på träning ( 7 pass i veckan ) plus matcher. Det är naturligtvis omöjligt att kombinera sitt yrkesutövande med ett lag som ställer hårda krav. KRIF som inte varken kan eller har möjlighet att ta steget upp i allsvenskan har naturligtvis andra krav som passar Brasar. Att Brasar är en fantastisk spelare JA inget snack om det, men han faller utanför den kravbild som KHK ställde och han gjorde sitt val. Kom ihåg detta, BRASAR gjorde sitt val inte KHK.

    SvaraRadera
  8. ok...Duverkar kunna Brasars liv på dina 5 fingrar så jag ska inte säga något då blir det nog bara fel..

    SvaraRadera
  9. Ja KHK ställde upp på Brasar men man fick ju något tillbaka eller? och om inte jag minns fel så ville Tobbe att alla skulle göra något vid sidan om hockeyn antingen studera eller något annat man skulle inte gå och dra? Vi kan diskutera det här hur länge som helst men snyggt sköttes det inte av KHK och vems val det var vet väl bara Brasar och KhK eller? och vad gäller respekt är inget man får det är något man förtjänar. Om Krifs framtid och möjligheter kan jag icke sia om, men hitintills har dom överträffat alla förväntningar, trots ev. missade träningar av Brasar.

    SvaraRadera
  10. Men hur mogen är man om man åker fram efter segern över KHK och skriker Hor.... till en liten tjej som står andra sidan plexit!! MISSAT ETIK LEKTIONERNA PÅ POLISSKOLAN ??

    SvaraRadera
  11. Såg Du eller hörde du det eller är det som
    vanligt bara skitsnack????????????????????

    SvaraRadera
  12. Trovärdigheten ena gången är det en ung tjej andra gången en äldre dam??

    SvaraRadera
  13. Till anonym !!

    Både såg och hörde det !!Tyckte om Brasse innan detta påhopp!! Det var en ung tjej och jag stod precis 1.5 m i från henne!!

    SvaraRadera
  14. Detta har jag också hört...obasavera ändast hört från andra, stämmer det är det givetvis inte så bra men det är något som aldrig kommer bevisas...

    / Lorden

    SvaraRadera
  15. Hade det filmats !!Då hade Brasse varit arbetslös idag!!Både från hockeyn och civilt!!

    SvaraRadera
  16. Det vågar jag inte spekulera i. men vi kan iallfall vara överens om att det absolut inte är en speciellt snygg handling.

    / HockeyLorden

    SvaraRadera
  17. Till Lorden
    Håller med dig RIKTIGT DÅLIGT!! Kan förstå han var in i helvete övertänd och glad efter segern MEN FAN DET FINNS GRÄNSER!!Vad tänkte den stackars flickan som troligen haft han som idol under KHK tiden???

    SvaraRadera
  18. Och jag stod presic bredvid den medelålders gamla dam som lipade och hånade Brasse!!! efter Krifs vinst??????????????????????????

    SvaraRadera
  19. Är det någon som verkligen skrikit svikare (klart det finns en och annann dåre när 3500 titta på och stämningen blir uppiskad)? Men att många skulle skanderat det vägrar jag tro på. Jag har aldrg hört det i alla fall. Däremot blev han utbuad före ett straffslag i matchen i Telenor Arena. Helt och hållet därför att all publik ville att Leinonen skulle rädda. Det ser jag inta som något anmärkningsvärt alls. Hemmapubliken ville rubba Brasars fokus för att hemmapubliken ville se hemmakeepern rädda. När han väl gjort mål satte han ju fingret mot munnen för att tysta publiken. Inget konstigt i det heller.
    Han har gjort det skitbra i Krif också. Tråkigt med alla konstigheter utanför isen dock.

    SvaraRadera
  20. Förra året så drack han en burk starköl på jössa som kastades in av klacken efter matchen,jävligt moget.Mycket bra i sina stunder men en jävla gnällapa på och sidan om plan,tror mig jag vet!!!

    SvaraRadera
  21. var du nere på matchen i Kallinge så kanske du förstår...då skreks det både åt höger o vänster...blevb nästan lite mörkrädd..

    SvaraRadera
  22. Det är märkligt, nu har jag både hört och pratat med folk som säger sig ha hört vad Brasar sade på isen efter matchen. Den ena säger en medelålders kvinna, den andra säger en liten tjej. Tvetydigt? Sådär!

    Jag stod definitivt närmare än dessa smutskastare och han uttalade inget olämpligt. Att ni orkar?

    SvaraRadera
  23. Skitsnack ???JAG SÅG OCH HÖRDE DET!!

    SvaraRadera
  24. Ja ja det spelar ingen roll ifall han skrikit eller till vem han skrikit för det kommer ändå aldrig att bevisas.

    God Jul Allihopa!

    / Lorden

    SvaraRadera