måndag 23 januari 2012

Karlskrona vinner det stekheta derbyt rättvist!

HockeyLorden var igår och bevittnade det heta länsderbyt mellan Karlskrona- Kallinge. Ett derby som enligt mig, vanns välförtjänt av Karlskrona. Nu var Kallinge absolut inte dåliga, de låg till och med på rätt bra i mellanåt i Karlskronas försvarszon..men Timo storspelar och visar att han är den målvaktsfantom han är värvad för att vara. Målvaktsspelet är en del i att Karlskrona var värda segern. En annan sak jag har märkt är att Karlskronabackarna spelade igår en helt annan typ av spel. De spelade lugnt, tryggt och enkelt..även när lite press sattes på dem hade de lösningar mot det med, vilket såklart bådar gott. MEN bara för att Karlskrona har vunnit två på raken så har de fortfarande mycket att bevisa för att jag skall tro på detta lagbygge..det har varit lite för många dippar denna säsong....men det ser mer och mer lovande ut..!

 Firma Ågren, Elofsson och Magnusson är riktigt vass och gör det jävligt bra igår och skapar chans efter chans. en spelare som haft lite knackigt på sistone är ottinger men igår levererade han..grymt bra i boxplay och alla kampmoment.

 Kallinge spelade igår en tung hockey...särskilt när de naggar sig fast i anfallszon. Då är de livsfarliga. Daniel Olsson Trkulja, gjorde igår en mycket bra match och visade varför han är Kallinges måltjuv, då han stänkte dit 1-1 målet. Kallinge spelar en bra hockey och om de fortsätter med detta spelet så kommer playoff spel vara självklart.

 HockeyLordens punkter till varför Karlskrona vinner rättvist: 

 1.
Målvaktspelet. Timo spikar mer eller mindre igen. Findus har väl kanske inte sin bästa dag i målet...tycker han borde tagit 2-1 målet och 3-1 målet...då han hade fri sikt och skotten kom långt utifrån.

 2.
 Backarna spelade igår lungt och tryggt och stressade inte upp sig i onödan, vilket gjorde att man var snabbare i spelvändningarna än normalt.

 3.
 Poweplay Karlskrona har ett bra powerplay som såklart är mycket viktigt, då många matcher avgörs i denna spelform...

 Det finns dock ett par punkter Kallinge vinner på: 

 1. White Angela är bra!

 2. White Angels är mycket bra!

3. White Angels är förfärligt bra!

 4. White Angels snuskigt bra!

5. White Angels är enastående!

 6. White Angels grymma!

 7. Finns egentligen inga ord som kan beskriva White Angels på denna nivå. Ni är grymma tack för en fin inramning...ni har en hel del att lära di svarte krypen men av förståeliga själv så förstår jag att ni inte kommer att göra det;)

 Blackbugs är nästan pinsamt dåliga igår...inte änns när ärkerivalen kommer lyckas man....inte så konstigt kanske med tanke på att man kör samma jävla gamla uttjatade sånger....det måste snart hända nått på den fronten om de vill vara uppe och mäta sig med de stora grabbarna....

 /HockeyLorden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar