söndag 5 februari 2012

Oxarna sjunger ut Telenor Arena! Pinsamt!

Mariestad är enligt mig ett av de bäst spelande lagen jag har sett i Telenor arena denna säsong. Trots att man inte hade specielt mycket att spela för, så var man i stort sett steget före i många moment. Det är dock en jämn match som ibland präglas av en hel del känslor, kul att se!

- Mariestads målvakt gör idag en mycket stabil insats och bör höjas till skyarna, det gör även Timo i hemmakassen.

- Varför lägger Bois fokus på domarna i varenda situation?? Har aldrig sett ett par tränare hoppa och studsa för ingenting! De skyllde på domaren i Kristianstad, gör de det efter denna match också mån tro?

- Persson och Palmberg, två gossar i Bois som gör det mycket bra idag. Många Bois fans skrek ut sin frustration när han kom från Skövde... utan honom idag, ja då hade ni förlorat! Så lite har han nog tillfört.

- Kul För Nicklas Johansson att göra en stormatch....två pyttsar blev det i Afton!

- En sak som är utöver det vanliga denna afton är Mariestads tillresta fans. Jag lyfter verkligen på hatten. Ni sjunger matchen igenom och visar att ni tillhör toppen även på denna position. Oxarna- Blackbugs 5-0.

- Kallinge förlorar idag hemma mot Vimmerby med 3-4 vilket såklartär pissdåligt! Rättare sagt, det skall inte finnas på kartan men nu gjorde det de. Börjar kallinge skaka???

- Olofström förlorar mot Skövde efter straffar, vilket också är direkt dåligt....Oik borde haft 3 pinnar med sig efter denna drabbning!

- Kristianstad spelar idag bort sina chanser att nå play off genom förlust borta mot hästen. Vad har hänt med Kristianstad. Fiaskot är ett faktum! Kommer Tisse bli kvar i klubben? Jens och kompani går iallafall på en aldeles för tidig semester. Tråkigt!


/Lorden




14 kommentarer:

  1. Du som KHK-supporter borde inte snacka om att gnälla på tränaren. Vilket även kempe gör..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gnäller Kempe på tränaren? Hahaha, sure!

      Radera
    2. Gnäller han inte på tränaren. Var du i himpa och såg honom? Han är förjävlig när det går emot honom.

      Radera
  2. Pinsamma inlägg och sämsta bloggen.

    Mvh
    En KHK-supporter

    SvaraRadera
    Svar
    1. läs den inte då ditt pucko!!!!

      Radera
  3. Märkligt att du skriver om reaktioner.Alla ser vi olika på saker och ting.För att du ska kunna lyfta dig och bli en bra bloggare "trovärdig" .Så bör du ha fler ögon.

    Eller läsa lite Psyktalk!

    SvaraRadera
  4. En domare måste såklart ha kritik för dåliga insatser och beröm för bra insatser precis som spelare,tränare och ledare det är inget konstigt med det. Domarkvaliten har ju blivit sämre på senare år i div.1. Tyvärr kommer vi att få leva med det under den tid det tar att komma ikapp det tapp som har skett detta är ju naturligtvis inte bra och när det ibland går så långt att en domarmiss blir avgörande för matchen då är det katastrof för hockeyn tyvärr sker det ibland men inte så ofta som tur är.

    SvaraRadera
  5. "Sjunger ut"!?!?! Det enda som överröstade hemmapubliken var deras trumma.

    SvaraRadera
  6. ja ni behöver inte läsa;) puss puss

    SvaraRadera
  7. Klart man ska läsa, väldigt underhållande med alla stavfel och dåligt underbyggda slutsatser. Detta tillsammans med att du är präktig och pretantiös är ju briljant humor och höjden av bonnighet.

    Du äger. På ett icke smickrande sätt.

    Puss.

    SvaraRadera
  8. Vad hade ni räknat med?
    Att det skulle vara Erik Niva som satt vid tangenterna?
    Är man lite idrottsintresserad så är det ganska kul läsning, vem bryr sig om ett stavfel eller en halvtaskig meningsbyggnad? Jo, nån som är avundsjuk och måste ha nåt att gnälla på.

    SvaraRadera
  9. Fortsatt med det du gör, kommentarerna bevisar ju att de finns ett intresse och att de läser trots att de tycker att det är så dåligt!

    SvaraRadera
  10. Uppenbarligen är detta en blogg som berär och skapar olika sortes av debatter. Men att gnälla på skitsaker som stavfel och dålig svenska så lägg ner de är bara töntigt att gnälla så då kan ni väll blogga själva. Jag tycker det är kul att någon ( Lorden i detta fall) vill skriva lite om Hockeyn i blekinge är ju inte så många som gör de annars. Så ni som gnäller och tycker en massa saker vill jag bara säga en sak SKIT PÅ ER och sluta läsa då tror nog att ni passar bättre att läsa Blondin bellas blogg istället Era jätte töntar MVH Kaffekungen !!

    SvaraRadera
  11. Jag får tacka för de vänliga orden om Bois och om Oxarna, även om jag förstår att det kan sticka i ögonen på diverse KHK-are. Men samtidigt så är jag övertygad om att man vinner i trovärdighet om man också kan leverera sanningar som inte faller alla på läppen. Speciellt om man kan se storhet hos andra lag och inte bara hos det egna. Det visar att man kan se på hockey utan en skygglappar och det ger respekt!

    SvaraRadera