onsdag 4 januari 2012

Kallinge- Vita Hästen!

Kallinge - Vita Hästen. Resultat:  1-2

Denna match bevakade HockeyLorden på plats och resultatet skrevs till 1-2 fördel vita Hästen (0-0, 0-1,1-1). Vita Hästen avgör 57.21 in i matchen genom Micke Beck.

Första perioden börjar Kallinge i ett rasande tempo och är flera gånger på väg att ta ledningen. Vita Hästen äter sig dock in i matchen och Henric Höglund skapar ett par vassa chanser. Den killen är som Zlatan, han gör lite som han själv vill. Kallinge går mest på kontring och skapar inte så värst mycket mer denna period. Det gör dock Vita Hästen som är nära att sprätta dit pucken men 0-0  står sig perioden ut.

Period två sätter Kallinge gasen i botten med en gång och skapar målchans på målchans. Vita Hästen är riktigt tillbakapressade långa stunder men så helt plötsligt, helt ologiskt sätter Vita Hästen ditt trissan med ett runglande slagskott mitt ifrån slottet. Det resultatet står sig perioden ut.

Period 3 är precis likadan. Kallinge pressar tillbaka Hästen rejält och så kommer också fullt rättvist 1-1 målet genom Tobbe Holm. Sedan ligger Kallinge på hela perioden för att sätta dit vinstpucken men så kommer kallduschen. Mike Beck slänger in 2-1 pucken för Hästen med 2.5 minut kvar att spela. Detta kommer också helt ologiskt  mitt under Kallinges press. Detta resultat står sig dock matchen ut även att Kallinge fortsätter att ligga på.

Reflektioner:

Inte alls impad av Hästens spel, dock starkt att plocka tre pinnar mot ett bra Kallinge!

Kallinge spelar mycket bra hockey och kommer att resa sig. Om jag skall vara riktigt ärlig lider jag faktiskt med spelarna, fansen och hela föreningen Krif en kväll som denna.

Hästensupportrar efter matchen konstaterade: FAN vad skönt med 3pinnar men helvete vad orättvist!
Korrekt analys! Men vem har sagt att idrotten är rättvis!