söndag 29 januari 2012

Inför Söndagsmatcherna i allettan Södra..

Om Fredagens matcher var viktiga, var är då inte dagens matcher vi har en hel drös hyperviktiga matcher i afton. Följande matcher spelas ikväll:

Karlskrona- Vita Hästen
Mariestad- Kallinge
Skövde- Kristianstad
Olofström-Vimmerby

Karlskrona-Vita Hästen
Det nalkas seriefinal i Telenor arena i eftermiddag. Karlskrona ställs som sagt mot de tunga favoriterna från Norrköping. Vita Hästen har även i allettan gått fram som en maskin, även om spelet varit lite si och så de senaste matcherna. Dock har laget två raka vinster i bagaget, där Kallinge och Vimmerby har betvingats. Första mötet laget i mellan denna säsong, slutade med 5-2 vinst för Hästen. Pållarna hade då en mycket god utdelning i första perioden, där 4 strutar gjordes. Ikväll ny match, nya förutsättningar och med den form Karlskrona visat på sistone, fyra raka trepoängare, ja då lever Di vite hästarna farligt. HockeyLorden tror att Karlskrona har goda chanser att rubba kvällens motstånd.

Tips: 3-1

Mariestad- Kallinge
Mariestad var senast nere i Kristianstad och hade tydligen oflyt med domaren. Hoppas på en rättvisare rättskipare denna gång. Kallinge är såklart ett mycket bra lagoch har spelat bra även på bortaplan. Inför denna match har de dock en del nyckelspelare borta. Nordfeldt fick senast benet kapat och är inte med. Tobbe Holm utgick sista matchen, vet inte status på honom och Bäcklin är avstängd. Matchen mot Kallinge är mycket viktig för Mariestad. Laget har stått och trampat rätt länge på 12 pinnar nu, och behöver verkligen vinsten för att haka på i toppen. Vinner inte Mariestad ikväll är nog tyvärr loppet kört denna säsong. Trots att Kallinge har lite spelare, tror HockeLorden på en Kallingevinst.

Tips: 1-4


Skövde- Kristianstad
En match som Kristianstad MÅSTE vinna för att säsongen inte skall vara körd och åka upp till Billingehov på beställningsjobb är inte enkelt fråga Hästen. Tror (KRIS)tianstad får det mycket tufft ikväll och säsongen kan vara körd efter kvällens match!

Tips: 3-1

Olofström- Vimmerby

Omgångens tråkigaste match och den match som förmodligen är mest given. Det finns inte i min livligaste fantasi att Olofström kommer förlora denna match.  och 3 färska pinnar bör vara 100 procent säkert.

Tips: 5-2


/HockeyLorden

1 kommentar:

  1. Ja ja....kul att se en höjdhoppare av rang..och ELISA.s i hallen i eftermiddag.
    Tror BOISen sprattlat färdigt för denna säsongen:(

    1-3

    SvaraRadera