måndag 16 januari 2012

Stormen runt Karlskrona HK!

Som alla vet så stormar det rätt rejält runt Karlskrona Hockeyklubb! HockeyLorden tänkte idag ge sin syn på varför  det har blivit som det har blivit.



 I Karlskrona råder sen några år tillbaka ett mycket stort intresse runt hockeyn i stan. Det är många som säger att det är den nya (kanske inte så ny längre ) arenans förtjänst. Där kan jag säga att de har fel. Karlskrona har alltid varit en hockeystad med stark kultur kring hockeyn. Ta 70-talet som ett exempel när  Loobarna och co. spelade. Wämöhallen fylldes till bredden och det var inte alltför lätt att få äran att köpa de åtråvärda matchplåtarna. När Tobbe Karlsson kom in i klubben i slutet av Wämöhallsepoken, hände det grejer. Han tog laget till en helt annan dimension, det var han som startade resan uppåt. Säsongen när Jonas Norberg och co. kom till Karlskrona märkte man att intresset för hockeyn hade blommat ut på nytt och kära, sköna, lilla Wämöhallen fick återigen, i alla fall nästan, fyllas till bredden.

Mitt i divison 3 lunken byttes sedan Wämöhallen mot purfärska Arena Rosenholm (sedermera Telenor Arena Karlskrona) Första matchen spelades mot Sölvesborg mot tusentals åskådare. Det gör det än idag, när klubben spelar divison 1 hockey. Arenan är givetvis viktig för klubben, helt andra möjligheter har ju öppnats när.

Som sagt intresset är på topp, därav all negativ kritik mot klubben nu när det inte går riktigt som det är tänkt. Givetvis så är alla fria att att tycka och tänka vad man vill om klubbens prestationer, men när man går på en match i KHK:s regi i deras utsatta läge som de nu befinner sig i, så är ordet MÖRKRÄDDSLA!
Gamla gubbar sitter och skriker en massa saker som verkligen inte finns med i Svenska akademins ordlista. Det är verkligen beklagligt och hör inte till en hockeymatch. Givetvis kan man undra saker och ställa krav på en förening som KHK men snälla lämna personpåhoppen hemma, är så tröttsamt och ledsamt att lyssna på. Krav kan man ha men någonstans får fan i mig gränsen gå.

 Klubbens slogan är:

DET ÄR VI SOM ÄR KHK!

När man antar en sådan slogan tycker i alla fall jag att man förlorar tillsammans och man vinner tillsammans. Det är för HELVETE nu klubben behöver ert stöd, inte igår och inte imorgon, NUUUUUUUUUU!

Den nya slogan raden borde vara: DET ÄR VI SOM ÄR KHK I MEDGÅNG! Jag lovar vinner Karlskrona mot Kallinge och Olofström är allt glömt. Kempe är kung och spelarna gudar och nästa vecka är vi allsvenskan.

STÅ UPP FÖR ERT LAG NU NÄR DE BEHÖVER ER!

/HockeyLorden

4 kommentarer:

  1. Men det är ju HELT naturligt att det är så här i Kallekrona!! Kappan vänder sig ju efter vinden och här blåser det ju för f-n storm hela tiden!

    SvaraRadera
  2. Syns i Stålhallen imorgon hjärtat!! Jag kommer stå på rad 4 med bar överkropp och bara vråla!!

    Det är VI SOM ÄR KHK!


    Mvh Pizzabullen

    SvaraRadera
  3. Hjärtat?!
    Jag kommer sitta i Kockumhallen och heja på mitt lag. Se till att du inte förkyler dig bullen!

    SvaraRadera
  4. De e vi som är Hammarby.

    SvaraRadera