lördag 7 januari 2012

Inför omgång 3 i Allettan Södra!


  • Vita Hästen -Karlskrona



Karlskrona åker upp till Norrköping för att möta ett gäng taggade pållar. Karlskrona är efter 2 matcher serieledare på 6 poäng. Hästen står också på 6 poäng fast med sämre målskillnad. Detta kommer utan tvekan vara omgångens match, alla kategorier och en tidig seriefinal. Hästen har som sagt gått som en maskin hela säsongen medan Karlskrona inte direkt rosat marknaden. Khk verkar dock ha hittat "knappen" som alla så kallade "experter" efterfrågat. Det kommer förmodligen bli en grymt jämn match och utgången är oviss.

Tips: 2-1


  • Kristianstad- Skövde



Det är en måste match för båda lagen. Något av dessa lag kommer det i princip vara kört för vid en förlust. Skövde har inte fått det allra enklaste schemat kanske men alla matcher skall ju spelas. Kristianstad känns dock som hyffsat säkra vinnare i denna batalj. De spelar på hemmaplan och har förmodligen en sjuhelvetes med adrenalin frampumpat redo att pulverisera nästan vilket lag som helst. Det är nu kapten Svensson och grabbarna måste visa var de gå för om de vill vara med och leka framåt vårkanten. Jag tror det blir en ganska enkel resa för Kristianstad

Tips: 4-1


  • Vimmerby- Olofström 



Oikarna åker upp till Vimmerby för att vinna så klart. Lorden tror dock att Vimmerby kan sätta käppar i hjulen för Olofström. Det KHK gjorde där förra omgången var mycket starkt och förmodligen inte många lag som kommer klara av. Det är helt klart en match Olofström bör vinna men jag tror det blir svårt mot tappert kämpande Vimmerby.

Tips: 3-1



  • Kallinge- Mariestad 



Kallinge kommer från en mycket stark insats borta mot Olofström, vinst efter straffar, Nyförvärvet Stefan Söder satte den 22:a straffen vilket gav krigarna från kallinge 2 poäng hem. Nu ställs de mot Mariestad Bois som hittills överraskat mest de två första matcherna. Jag tror de är i toppen för att stanna. Tar man Kristianstad med övertygande 4-0 och skickar ner dem sist i tabellen, ja då är man ett mycket kompetent lag, Hörde tränare Tisell på radion efter matchen mot Mariestad  som helt förståeligt var mycket besviken. Han nämnde något om att de gjorde sin sämsta match för säsongen men inget om att Mariestad kanske gjorde dem odugliga. Nej se upp Mariestad men imorgon tar det stopp, tror i och för sig på en jämn match men Kallinge är normalt sett ett mycket bra hemmalag och kommer förmodligen vinna denna match.

Tips: 5-3




/ HockeyLorden

6 kommentarer:

  1. varför tycker du att Bois har överaskat ?

    SvaraRadera
  2. piskar man Kristianstad med 4-0 så överraskar man helt klart

    SvaraRadera
  3. kan du redogöra lite över varför du tycker att de är överaskande att bois vinner vöver kristianstad

    SvaraRadera
  4. Jo det ska jag förklara för dig.....Kristianstad går fram som en slåttermaskin hela serien och vinner i överlägsen stil.. Det jag har sett av Kristianstad har varit mycket bra...själva vinsten är kanske inte speciellt överraskande men att vinna mot Kristianstad med 4-0 det är överraskande..

    SvaraRadera
  5. jag tror inte att du kan förklara någonting för mig att kristianstad gått fram som en slåtttermaskinn i f-serien har väl ingenting att göra med att lagen i e-serien

    SvaraRadera
  6. men snälla lugna dig...jag säger vad jag tycker och tror sen behöver det absolut inte stämma överens med vad du tycker....Både Kristianstad och Mariestad är bra lag helt klart!
    / Lorden

    SvaraRadera