fredag 16 december 2011

Spelare att hålla ett öga på under Allettan Södra!

Vita Hästen
Henric Höglund med över 200 allsvenska matcher på kontot. Hämtades från Stjernen i Norge inför denna säsong och har infriat förväntningarna väl denna säsong. Har mäktat med 50 pinnar på 27 matcher och det får väl vara mer än godkännt.

Kristianstad IK
Jens Svensson El Capitano af Kristianstad. Mycket duktig både offensivt och defensivt.  Spelat både i Elitserien (HV71 och Timrå) och Allsvenskan(Mamlö och Nybro). För bra för denna nivå egentligen men det är alltid kul att ha sådna profiler i serien.

Olofström IK
Känns fel att inte välja Mr Prezpiorka. Denna kille har en sjuuuuuuuk näsa för målet och vann poängligan på 41 poäng i F serien, fördelat på 25 mål och 16 assist. Det talar för sig själv.

Karlskrona HK
Ni får  säga vad ni vill men Timo Leinonen är i dagsläget Karlskronas viktigaste spelare. Divison 1 bästa målvakt alla kategorier och kan själv avgöra matcher åt sitt lag. En riktig MATCHVINNARE!

Kallinge/ Ronneby
En spelare som bör vara under lupp i detta lag är Daniel Brasar. Levererar alltid poäng och är en riktig hockeyartist som kan göra både oväntade och delikata grejer med pucken. En riktig HOCKEYKONSTNÄR!

Vimmerby IK
Emil Georgsson, Lag spelare och har alltid producerat vart han än har spelat!

Mariestads Bois
Ronny Johansson har spelat många säsonger i Bois och är väl vid detta laget lite av en pappa i laget. Har alltid presterat både i allsvenskan och i div 1.  Ronny skall man absolut hålla ett öga på.

Skövde IK
Lars Trygg också en gamal räv som spelat många säsonger i Skövde. Är alltid poängstark och har i år presterat 32 pinnar på 27 matcher. Lasse ska man naturligtvis hålla ett öga på i Vinter.

/ HockeyLorden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar