torsdag 16 februari 2012

Olofström vinner mot Karlskrona, vem fan är Thomas Fahlqvist ????

Igår utspelades ett hett derby i Telenor Arena. Karlskrona ställdes mot ett starkt decimerat Olofström. Spelare som saknades i Olofström var bland annat den skicklige centern Jakob Karlsson och en av divison 1:s bästa defensiva backar, tillika el capitano, Tommie "the Gun" Samuelsson.

Början av matchen är inte speciellt bra, mest spel i mittzon och lite strö-chanser åt båda hållen. Till en början känns matchen som ett riktigt sömnpiller men det tar sig ganska snabbt och heta känslor tar överhanden och präglas matchen igenom. Det visas prov på bra powerplay och mindre bra  spel i 5 mot 5. Jag tycker dock att Karlskrona är det bättre laget matchen igenom, men gång på gång kommer OIK i sina kontringar och gör skitmål efter skitmål. Daniel Pettersson gör 3-2 i powerplay och målgesten han gör direkt efter är väl inte snygg men 10 min i utvisningsbåset är den inte värd. Karlskrona kvitterar genom Bates Battaglia med dryga minuten kvar att spela. Matchen går sedan till förlängning där OIK genom Lindarv sätter dit pucken bakom Leinonen och vinner med 6-5.

Om jag skall vara riktigt ärlig så vet jag faktiskt inte vad som har hänt med Olofström, sedan Överstegris Mats Lusth tog över skeppet för ett tag sedan,  så har han sett till att föda upp en hel del svinkultingar. En av dessa svinkultingar är den före detta Karlskronaspelaren, Thomas Fhalqvist! En fegare hockeyspelare får vi nog tyvärr leta efter. Överfallet på blott 16-årige Julius Bergamn är under all kritik och borde utmynna i ett hårt straff. Bergman är på väg att byta när Fhalqvist plötsligt får för sig att han skall crosscheka Bergman bakifrån. Detta tenderar att Bergman får en misstänkt hjärnskakning och plingplongtaxi till sjukan är ett faktum! Trodde bättre om dig Fhala! Tragik!






10 kommentarer:

  1. Tomas "Sköldpaddan" Fuhlqvist är en liten nolla.
    Vilken gris han har blivit.

    SvaraRadera
    Svar
    1. jaså även när han va poäng kung i gris laget khk då hela hallen hyllade han jävla konstigt de fanns ju en anledning han gick där ifrån ta reda på fakta innan du talar ut. mvh oik danne de finns ett hjärta hos oss.

      Radera
  2. Döp om bloggen! Allettan Södra? Borde heta Khk i allettan södra

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja och snart är allettan slut också...har du nått bra förslag?;)

      Radera
  3. Buuhuu sista gången jag läste denna skitbloggen....! Khk bloggen borde den heta good bye!

    SvaraRadera
  4. buuuhuuu!! lipa mer då anonym! //KRIFare

    SvaraRadera
  5. frågan är vad bergman gjorde/gjort innan han klippte honom, han är inte guds finaste hockey spelare själv ta av han gallret så kanske han kommer ner på jorden!! förhoppningsvis har han nog fått en lär dom av detta!!!/ Stolt KHKARE

    SvaraRadera
    Svar
    1. nej han har säkert varit kaxig som fan . så det var helt rätt av hårdingen fahla att vänta till julle är på väg ut för att byta o då slå ner han bakifrån . Det är så patetiskt av en så bra hockeyspelare att uppträda på det viset . Speakerns tramsande efteråt hör inte hemma i telenor arena / ödmjuk khkare

      Radera
    2. ja va på plats och såg allt konstigt att fahla får allt skit året innan hurrade ni han för att han va er poäng kung. som ex er bajs man gjorde imot våran spelare är de ingen som har skrivit något om mycket värre än de fahla gjorde som visade sig vara ett stort misstag tilloch med fahla bad om ursäkt gjorde bajs mannen de nej då han lät en annan ta straffet vilket svin.

      Radera
  6. visa oss videon för fan....fegisar. Alla pratar ingen vet!!!

    SvaraRadera