lördag 14 januari 2012

Karlskrona gör sig av med Jocke Ohlsson.! Inför omgång 5 i allettan södra!

Det är klart sedan en tid  att Joakim Ohlsson lämnar Karlskronas trupp och ansluter till Mörrums lagbygge. Tar tillfället i akt att gratulera Mörrum till ett mycket bra nyförvärv som förmodligen kommer att spetsa till den truppen rätt rejält.

HockeyLorden har dock anat ugglor i mossen då Ohlsson inte varit ombytt de senaste matcherna, så att någonting var på väg att hända förstod man ju.

HockeyLorden ställer sig nu frågan varför Karlskrona HK släpper Jocke Ohlsson till en lokalkonkurrent. Hoppas för guds skull inte han tillåts möta KHK i ett eventuellt kval. Jocke är en hårt arbetande forward som ligger på som en finne i röven vilken motståndare det än är. Det är för mig en gåta att en kille som Jocke får tugga knopp och i slutändan lämna skeppet. Han borde varit given i en brunkarfemma. Grattis och lycka till i din nya klubb Jocke! Du är värd att visa vad du går för!

---------------------------------------------------

Då så raskt över till omgång 5 av allettan.

Mariestad- Karlskrona HK
Detta kommer bli en match med en väldigt hög intensitet. Mariestad verkar gå på som en ångvält hemma i Katrinhallen medans Karlskrona har press på sig att de måste ta 3 pinnar för att inte halka för mycket efter. Det är alltså upplagt för en riktig hockeyfest för de Skaraborgare som hittar ner till hallen. Mariestad kommer från en stark insats senast hemma mot Vimmerby som kördes över med 10-4. Karlskrona kommer ifrån en riktigt genomusel insats hemma mot Kristianstad som Skånelaget vann med klara 0-4. Karlskrona kommer med all säkerhet vaska om i femmorna innan matchen men jag tror det blir en jämn match med lite fördel Mariestad.

Tips: 4-3

Vimmerby- Kallinge
Vimmerby är nollade och kommer ifrån en genomklappning i Mariestad medan Kallinge är som en ångvält. Finns inget som tyder på att Kallinge skall förlora denna match.

Tips: 2-7

     Kristianstad-Vita Hästen
Ja jag säger då det. Detta är väl utan tvekan omgångens match. Matchen med stort D! De två lagen som vunnit respektive div 1 serie i storartad stil. Men det jag hittills sett av Kristianstad och Vita Hästen så är det klar fördel Vita hästen även att matchen spelas i  Kristianstads lejonkula. Tror på en jämn match men  Kristianstad kommer förmodligen ner på jorden.

Tips: 2-4


Skövde- Olofström
Olofström skall åka upp till Skövde för ett beställningsjobb.
1. åka upp till Skövde.
2. Lugga dem på 3 pinnar.
3. åka där ifrån.
4. Fort som fan.

Tips: 1-6

/HockeyLorden

5 kommentarer:

  1. Lycka till Jocke! Grattis Mörrum!

    SvaraRadera
  2. förjävla bra blogg du har, fortsätt så!

    SvaraRadera
  3. Denna och Mocekbloggen som nån Krifare har är de 2 bästa bloggarna nu! Intressanta och kul att läsa!

    SvaraRadera
  4. Mycket bra blogg!! Keep up the good work.

    SvaraRadera
  5. Bra blogg, mantackar.
    Men Kristianstad- vita hästen, matchen "med stort D!"??? Hur tänkte du där? D?

    SvaraRadera