lördag 31 december 2011

Smått och Gott som hänt under 2011 !






  • Kallinge går upp till division 1
Kallinge gör en mycket stark säsong  och gör divison 1 F till en riktig drömserie, i och med att Kallinge avancerar är det nu hela 4 av 5 Blekingelag i en av landets tuffaste division 1 serier, hur coolt är inte det. Det blev väl ändå lite plåster på såren för alla KHK:are efter choken uppe i Stockholm, att återigen få  möta "lillebror" Kallinge i seriesammanhang.

 Debutsäsongen för Kallinge har överträffat alla förväntningar, de har säkrat spel i ettan kommande år och går nu för play off mot allsvenskan i en stundande alletta. Det är starkt gjort och en rejäl nyårskaramell för alla Kallingfans.


  • Alex Brooks intåg i Karlskrona HK 
Det skreks både till höger och vänster från "experter" eller rättare sagt de som tror sig vara ""experter"" att denna värvning var medioker, slätstruken och ungefär det sämsta KHK kunde göra för tillfället...Men AJAJAJAJAJAJ vad experterna fick tugga knopp. Resten är historia. Brooks höjde ett helt lag och var den stöttespelare i defensiven Karlskrona var beroende av i detta skede av säsongen. Så till alla så kallade experter, gott nytt år och bättre lycka nästa år.

  • Karlskrona spelar kvalserien mot Allsvenskan
Karlskrona HK spelar som sagt kvalserien mot allsvenskan och är inte direkt någon förhandsfavorit. Klubben gör det dock förbannat bra. Näst sista matchen mot Troja hemma vinner KHK och är i allsvenskan en bra stund men Tingsryd vänder ett tvåmålsunderläge sista 5 minuterna mot asplöven hemma. KHK tvingas åka upp till Stockholm och Huddinge för att säkra platsen till Allsvenskan. 2 pinnar hade räckt. KHK förlorar dock och kommer 3:a i en mycket tight kvalserie. 

  • Vita Hästen trötta i kvalserien.
Vita hästen går fram som en slåttermaskin hela året, det var inte många motstånadarlag som tog poäng av pållarna från Norrköping. När det var dags att spela kvalserie, när laget skulle vara som bäst, ja då var hästen som sämst. Tycker det är konstigt att de prestera så dåligt med det rutinerade laget de satt inne på.  Tror det tyvärr blir samma visa för Hästen i år. De har helt enkelt en för lätt resa under Hösten för att sedan ställas mot mycket bättre motstånd under våren.

6 kommentarer:

  1. jävla pajas..... !! Brooks var/är överskattad, Vita hästen hade otur i kvalserien!

    SUCK FÖR DRYGA KHKARE!+

    SvaraRadera
  2. Hahahahahaha tillåt mig skratta igen, hahahahahahahahahahaha....vänta lite, host, host jag måste skratta igen! Hahahahahahahhahahahaha...att kalla Brooks överskattad och att säga att hästen hade otur, ja det är bara ett bevis på vilken nivå ni befinner er på...

    / HockeyLorden

    SvaraRadera
  3. Nej nu tar det hus i helvete! Välkommen upp till himpan så ska vi nog bli 2 om det här!

    Garanterar en storseger med MINST 3 puckar...

    SvaraRadera
  4. Brooks är KUNG. Är ni avundsjuka uppe i hästenland?

    SvaraRadera
  5. Lägg ner VH !! ni där uppe till och med jag som inte är KHK supporter tyckte att Brooks är en mycket bra spelare !!//Kaffekungen

    SvaraRadera
  6. 4 av 6 Blekingelag om jag får be ...

    SvaraRadera