lördag 17 december 2011

Kallinge- HC Vita hästen

Kallinge möter alltså Vita hästen i första omgången av allettan södra! Upp i sadeln med en gång med andra ord! Givetvis är detta en svår match men den är nog precis lika svår för Hästen...Kallinge kan bli en otrevlig överraskning i en kokande kockumhall kryddat med det adrenalin som premiären säkert påkallar..jag tror på en jämn drabbning där Kallinge mycket väl kan dra det längsta stråt.

Tips: 4-3 ot


Stay fresh!

/hockeylorden

9 kommentarer:

  1. Tyvärr så kommer Hästen att slakta Kallinge. Enorm offenmsiv. 1-5 vinner Hästen med !

    SvaraRadera
  2. Nja visst tror jag V.H tar hemma detta men med ett mål bara, de kommer bli ganska chockade av hur tuff F-serien är.

    //freddie.B

    SvaraRadera
  3. Tror på en massiv kross av Vita Hästen......
    1-10....minst!!!!

    SvaraRadera
  4. 1-10?!? Oddsen på det tack?;)

    / HockeyLorden

    SvaraRadera
  5. Visst ska man vara optimistisk. Men vänta så ska ni få se. Det kommer bli rena överkörningen från Hästen. De har gått och väntat hela hösten på att få möta F-lagen. de har en grym offensiv som kommer spelsugna och helttända på alla cylindrar. Jag tror det blir minst 4 måls segermarginal för hästarna.
    2-6 låter realistiskt.
    I allettan så tror jag det bara kommer bli KIK som kommer kunna hålla hyfsade siffror mot hästarna.

    SvaraRadera
  6. nja där vet jag inte ifall jag kommer hålla med dig..du såg ju hur det gick förra säsongen för hästarna. Alla f- lagen är dessutom bättre än var de var föra året...Jag tror absolut HC Vita hästen kommer att vinna serien men jag tror inte det kommer vara någon dans på röda rosor.

    / HockeyLorden

    SvaraRadera
  7. Tror också tyvärr att Krif kommer få en lektion som de sent kommer att glömma..Hästarna verkar vara i en klass för sig. Men vad som sedan kommer att ske i en ev kvalserie är en helt annan femma. Anspänning, krav you name it kommer då att ha en stor betydelse.

    SvaraRadera
  8. jo det är klart de har varit en klass för sig denna säsong, men jag tror att Kallinge har goda chanser att lugga dem på poäng!

    / HockeyLorden

    SvaraRadera
  9. Nu ska man komma ihåg att det är en ny serie nya lag,det kommer bli mycket tufft att komma till kallinge o ta 3 pinnar.Hästen måste gå på 100% hela matchen om man ska ha en chans mot alla lag i f serien....heja HÄSTEN

    SvaraRadera