söndag 18 december 2011

Lämna gärna en kommentar

Lämna gärna en kommentar här undeer på hur jag ska lägga upp bloggen. Ska det vara intervjuer? analyser av macther ? Uppsnack..?? ja ni får bestämma lite!

Må gott!

/ Hockeylorden

6 kommentarer:

  1. lägg ner bloggen. Känns inte riktigt som att den uppfyller nåt vidare syfte. Massor av bloggar till höger och vänster känns mest som ett onödigt överflöd.

    SvaraRadera
  2. Instämmer med föregående talare...

    SvaraRadera
  3. Nej lägga ner känns dumt, det kan aldrig bli för mycket att läsa. Jag skulle efterlysa att du grotta ner dig lite mer på E-serien, den kan man inte så mycket om. Mycket intervjuer osv.

    SvaraRadera
  4. Fortsätt som du gör. Strunta i alla OIK:are som bara gnäller

    SvaraRadera
  5. LOL, vi OIKare vill ha mer att läsa om, tror nog det är ni coco som gnäller bara för att Lorden tippade er som förlorare i första matchen, vi OIKare bryr oss inte om hur det tippas, det roliga är att ha något att läsa om.
    Kör hårt vem du nu än är.
    Du kan kanske fråga coco varför de alltid skall hacka på spelare i OIK som druckit lite för mycket, fråga dom varför de nu är så tysta, börja med KHKaren som till och med var på oiksupports sidor o skrev att alla dricker i OIK, fråga därefter varför sanering behövdes på en lokal pub i kallekrona, fråga därefter varför det luktar skit om en av deras importer :)

    SvaraRadera
  6. Luktar skit gör man bara om man varit i Olofström

    SvaraRadera