torsdag 29 december 2011

Karlskrona Hockey Klubb, slipar på allettan- formen!...

HockeyLorden har idag varit och bevittnat Karlskronas Hockeys eftermiddagsträning. Till alla de som tvivlar på Karlskrona hockey, så kan det nog vara läge att tänka om.

När HockeyLorden idag kom in i Telenor Arena Karlskrona kändes det inte som det brukar, håret reste sig  och krutröken satt i näshåren. Det märktes med en gång att Allettan står inför dörren med allt vad det innebär.
Det HockeyLorden fick bevittna på dagens träning var stilfullt, gräddmos, slit, fysiskt spela och ja jag vet inte riktigt vad jag skall säga. Har inte sett laget så taggat som de verkar vara nu på väldigt länge och konstigt vore väl annars, hela  Karlskrona törstar efter ännu en framgång.  Passningarna satt på bladen, offensiven var frejdig och defensiven  tight.  Målvaktspelet var bra och powerplayet i en helt annan dimension. Ett helt annat fokus nu kan jag säga. Jag vet att man egentligen inte skall dra några växlar överhuvudtaget av en träning men det är lätt att man gör det. Har sett en del träningar och matcher med KhK denna säsong  i och med att jag bor och verkar i denna ljuvliga stad. Det är dock lätt att man drar på växlarna när denna typ av spel lyst med sin frånvaro sen dag 1.....

Ågren, Elofsson och Pöllänen ser ut att hitta varandra mer och mer och de glänste även på dagens träning. Nyttiga i alla spelmoment....motståndarna kommer få se upp med denna trio...

En annan spelare som kommer bli grymt nyttig för KHK är mr Kenny Källström, låt han skjuta in sig och han kommer bli en guldgruva i PP..

Som sagt, de som säger att KHK kommer floppa tror jag har fel.... de kommer lägga i flera växlar, var så säkra.

/ HockeyLorden

14 kommentarer:

  1. va roligt att höra! ;)

    SvaraRadera
  2. Det har ju varit uppehåll ett tag nu med julfirande och allt sånt. Tro fan killarna är tända och spelsugna inför allettan.
    Tror det kvittar vilket lags träningar du än kollar in. Det är nog samma där.
    Alla lag kommer nog höja sig till en tajt alletta. Sen får man se vilka som lyckas höja sig mest.
    Helt klart är att KHK är ett av de lag som måste höja sig mest. Annars kommer de att missa tåget.

    SvaraRadera
  3. jo så är det ju! helt klart att de måste höja sig!

    SvaraRadera
  4. Sådär har träningarna i Kristianstad sett ut hela året. Då var det på tiden att storstjärnorna börjar vakna i Karlskrona eller?

    SvaraRadera
  5. Oj vad seriöst!
    Jag tänkte kolla in Mariestads och Skövdes träningar nu efter jul och nyårshelgen.
    Jag vet att dom startar upp sina träningar på mån.2/1.Och då blir det som vanligt lite tvåmål,fika och lite snack/kortspel.
    Det är viktigt att starta upp lite mjukt efter all julmat,och dom har match på ons.4/1 också.

    SvaraRadera
  6. Nu måste alla stjärnorna kört slut på sig, enligt alla KHK:are har de bara glidit fram under serien.

    Men när man trycker på knappen måste man även har konditionen sittande, troligtvis sitter Kempe och trycker på knappen förtvivlat i slutet av Allettan.

    Då det visade sig att inga orkade åka ut på rinken, för att Kempe trycke knappen försent.

    Året efter blir super tränaren värvat av GOIS:et för de satsar och får sparken under säsongen. Sedan hamanar han i SIK (inte skövde utan sölvesborg) för att lyfta dom i kvalet till Div 2. Men som vanligt misslyckas han och erbjuder sina tjänster till Krif2, som tackar artigt och bestämt NEJ.

    Så 2013/2014 är han tillbaka i Skaraborg och raggar jobb för fullt..

    SvaraRadera
  7. det är kul att du säger att karlskrona har storstjärnor......tillåt mig le...är inte Jensa Svensson den störrste stjärnan av alla!

    KIK For Allsvenskan....snart i en division 2 rink nära dig;)

    SvaraRadera
  8. KHK Kommer inte att komma ibland de 4 de kommer att bli dessa lag !!
    1 Kik
    2 Oik
    3 Krif
    4 Vimmerby

    komihåg var ni såg de försts // KaffeKungen !!

    SvaraRadera
  9. Håller med dig Lorden, Jens är som jag ser det Div 1 F absolut bästa/värdefulla spelare och därmed troligtvis bästa eller rättare sagt mest värdefulla spelare i Allettan (kommer säkert kommentarer om detta).

    Vilket lag i Div 1 eller Alllsvenskan säger nej till "Jensa" ! Men om brodern börjat spela hockey på nytt så vet i fan vem man skulle valt..

    SvaraRadera
  10. Ähh, åka runt å fisa på en träning i värsta blåshålan Pinan (karlskrona) är väl inget å skriva om, stckars människor...

    SvaraRadera
  11. Ja oj herregud har KHK bra intensitet på sina träningar? Det har vi haft i Olofström hela hösten. Och på tisdagens träning här (första efter jul) var det sån jävla raketfart att man trodde det var NY Rangers som tränade.

    Tagga ner lite. KHK kommer sumpa sina chanser även i Allettan då de har ett grymt mentalt underläge gentemot samtliga konkurrenter från egna serien.

    KHK - Snart i konkurs och div.3 nära dig!

    SvaraRadera
  12. Hahaha ooo vad jag myser när jag läser alla argsinta kommentarer...varför ödsla en massa energi...det är på isen det kommer att avvgöras... Och inte genom vad dryga kikare och oikare skriver i detta kommentarfält...vi alla vet ju att oik kommer falla ihop likt ett korthus...ni har ju för fan ingen defensiv!

    SvaraRadera
  13. En annan intressant fråga: hur vågar du oikare bara anta helt taget i luften att Khk kommer gå i konkurs???? Vad har du för insyn i ekonomin? Hört detta tjat om att Khk kommer konka i 3-4 år nu..men det har aldrig hänt något..snälla lägg ner det snacket...för ni har inte koll det minsta!

    SvaraRadera
  14. Kempe!! Hahahahah!!!

    SvaraRadera