fredag 3 februari 2012

Play off lagen i södra serien.. ..

1. Vita Hästen...

Leder serien med tre poäng framför hårdsatsande Karlskrona. Hästen har inte gjort någon besviken och har hållit favoritsakpet. Henric Höglund har varit så fenomenal som han har varit hela säsongen och kommer fortsätta vara en en mycket viktig ingrediens i Hästens lagbygge. På 12 matcher i allettan har Höglund mäktat 8 mål och 10 assist. Hela 18 poäng med 3 matcher kvar att spela av Allettan är så klart mycket bra. Det leder han poängligan på.  Hans vapendragare Markus Eriksson har även han gjort 18 pinnar så här långt. Höglund leder poängligan i egenskap av fler gjorda mål.

Vita Hästen går fram likt förra året som en skogsmaskin som skövlar dygnet runt. Förra året var det dock stopp i kvalserien. Hur kommer det bli i år? Har de lärt av sin läxa.....njaaaaa jag är inte så säker på det.

2. Karlskrona HK

 Karlskrona började allettan  med att programenligt slå tillbaka Vimmerby och Skövde, för att följas upp med "stora darren", tre raka torsk. Då var det TOTAL KATASTROF i Karlskrona och man krävde avgångar till höger och vänster. Laget har dock en liten "mojäng" som andra lag inte har, KNAPPEN. Den har man jävlar i mig tryckt ned ordentligt. 6 raka har det blivit på sistone och laget parkerar på en stabil andraplats i allettan och har redan säkrat play off mot allsvenskan. Ja vad säger man, bäst när det gäller..! Laget har tagit stora steg framåt och har, trot eller ej, faktiskt börjat spela som ett lag.

3. Kallinge

Laget har ju verkligen imponerat hela säsongen. Finns det något lag som har gjort en så fantastisk resa som Kallinge har gjort hittills och mer fantastisk kan den bli. Kallinge åker upp till Mariestad och plockar 3 pinnar mot svårspelade Mariestad utan 3 av säsongens nyckelspelare, visar på en härlig bredd i truppen och stridspitt utan dess like.  Tror laget har goda chanser att nå kvalserien bara på ren jävla vilja. Alla framgångar som kommer nu är ren Bonus, det vet supportrarna och spelarna om, vilket gör att de kan spela helt utan press. Hoppas på ett snabbt tillfrisknande på "Notan". Holm ser det väl tyvärr lite sämre ut för. Säsongen ser ut att vara körd Men man ska fan aldrig säga aldrig med den gode Holm.

4. Olofström

Laget har gjort det bra. Senast en plump borta mot Vita Hästen. Steelers gjorde dock en bra instas för man mäktade ju trots allt med att göra 3 mål uppe i Himpan och det minsann har inte många lag mäktat med;) Stort att se ljusglimtarna i nederlagets stora stund. Tror dock det blir stopp för Oik i play off. Jag anser att de har på tok för dålig defensiv besättning samt en målvakt som är mästare på skicka ut returer. Fattar inte varför man spelar Engelin.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar