onsdag 1 februari 2012

Kvällens matcher i allettan södra!

Ikväll har vi en hel drös med intressanta och viktiga matcher:

Kristianstad- Karlskrona

Kommer bli en tuff nöt att knäcka för ett formstarkt Karlskrona. KIK kommer göra allt för att klamra sig fast för att återerövra en av de åtrovärda play off platserna.  Det kommer bli svårt men vi ska ha i åtanke att KIK har vunnit alla matcher mot khk, senast i arenan med 4-0. Kommer Jens Svensson grisa som aldrig förr?  Alldeles säkert, och Karlskrona kommer få det tufft!

tips- 2-3

Kallinge- Skövde

En match där det bör stora kissleken...men Kallinge saknar som sagt lite spelare, men bör göra processen kort med Skövde.

tips- 7-1

Hästen- Olofström

Stålmännen tror sig ha goda chanser mot Hästen...! Hästen kommer förmodligen fälla ut åderpålen , om det behövsd, och göra processen kort, tyvärr steelers! Inte denna gången heller!

tips- 5-1


vimmerby- mariestad
 En match som inte betyder ett skit...Boisarna har väl lite chans fortfarande..men då krävs att man tar full pott i återstående omgångar....samtidigt som man behöver hjälp från övrigt håll... immerby är starka hemma....men georg verkar längta efter semester iallafall om man ska tro det han skriver på twitter och det gör nog hela vimmerby... mariestad tar denna match!

tips- 2-5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar