onsdag 15 februari 2012

Näst sista omgången av allettan.. ikväll kan play off platserna fördelas!


Jag får börja med att be om ursäkt för det har varit lite dålig uppdatering på sistone...Arbetet har tagit lite extra tid, men nu är jag back on track igen, och det hoppas jag kunna vara hockeyåret ut.

Ikväll har vi ett gäng högintressanta matcher:

Kristianstad- Kallinge
Karlskrona- Olofström
Mariestad- Vita Hästen
Skövde- Vimmerby

Kristianstad- Kallinge

Ett avsågat Kristianstad som inte har något att spela om förutom hedern mot ett Kallinge som är på jakt efter en 2: placering i allettan, och på så vis kvalificera sig för play off 2. Som spelet sett ut hos Kristianstad på sistone, bör Kallinge ha en mycket god chans att ta hem 3 pinnar i denna kamp. White Angels har mobiliserat sina krafter sedan sista matchens slutton hemma mot Vimmerby. Ska bli kul och se ifall Wa bär fram sitt lag till ännu en seger... jag tror det!

Tips: 3-5

Karlskrona- Olofström


Karlskrona ligger på en stabil 2:a plats med 5 poäng ner till 2:an och 3:an i tabellen, som är Kallinge och Olofström. Vinner Karlkrona ikväll har laget säkrat 2:a platsen i tabellen och kan därmed ställa in sig på PO 2. Karlskrona skall dock möta Olofström ikväll, följt av ett avslutande derby borta mot Kallinge. I Olofström var det en tuff och tät match, vilket det även kommer vara i Telenor arena i afton. Förra matchen lagen möttes vann Karlskrona med 1-4 och var början på Karlskronas imponerande rad av vinster. Ända poängtappet Karlskrona haft sedan Mariestad borta är Mariestad hemma, där Karlskrona dock vann på straffar. Karlskrona bör ta denna match och lägga beslag på 2:a platsen i  AE!

Tips: 3-2


Mariestad- Vita Hästen

Mariestad imponerade på mig sist de besökte arenan med finurlig och kreativ anfallshockey och en klack som överröstade alla andra. Detta trots att laget var avhängt.Häftigt! Mariestad vill säkert avsluta på ett fint sätt inför sin hemmapublik, samtidigt som serieettan kommer på besök för att lägga beslag på förstaplatsen. Detta är såklart upplagt för en tuff och tät match. Hästen bör ta denna match men det kommer bli oerhört jämt.

Tips: 1-2


Skövde- Vimmerby

Två avhängda lag i en helt betydelselös match. Sömnpiller! Vimmerby slog tillbaka Kallinge på bortaplan sist, vilket är starkt! Skövde är starka hemma. Håller dem som lite favoriter.

Tips: 3-1

/ HockeyLorden

2 kommentarer: