söndag 5 februari 2012

Ikväll avgörs allettan södra!

Ja idag kära vänner kommer kommer allettan södra att avgöras. Det är redan mer eller mindre klart vilka fyra lag som går till play off och det är nu bara en intern kamp mellan topp 4 lagen vem som skall placera sig bäst.

Kvällens matcher

Vita Hästen- Kristianstad

Vita Hästen har gått som tåget, det har inte Kristianstad. Skåningarna har verkligen kniven på strupen, det är bara 3 pinnar som gäller, annars är man borta helt ifrån topp 4 platserna. Jag tror att Hästen kommer göra proceduren kort med KIK och vinna komfortabelt. Hej då Kristianstad!

Tips: 4-1

Olofström- Skövde

Alla i Kristianstad håller nog här på Skövde som måste vinna denna match för att Kristianstad ska ha någon som helst chans att nå play off. Skövde är borta sen länge men har såklart hedern att spela för. Laget har på något konstigt sätt knutit näven sen det uppdagades att föreningen hade ekonomiska bekymmer. Jag kan dock inte se att Olofström  skall förlora denna match.

Tips: 3-0

Kallinge- Vimmerby

Ja vad skall man säga om denna match. Kallinge vinner förmodligen med 5-6 puckar, annars är något fel.
Kallinge säkrar ikväll play off mot allsvenskan i sin första division 1 säsong! Det är Stort!

Tips: 6-1

Karlskrona-Mariestad

Karlskrona har såhär långt varit överraskningen i allettan. Med tanke på hur spelet såg ut i grundserien och början av allettan, så är det inte konstigt att folk tvivlade. Men nu är verkligheten en annan och de är nu allettans formstarkaste lag med 6 raka vinster. Mariestad är det ända laget i allettan som karlskrona inte tagit 3 poäng imot. Ikväll kommer det förmodligen bli så.. kan inte se hur Mariestad ska kunna rubba  Karlskrona ikväll.

Tips3-1

/Lorden

1 kommentar: